Poslednja ispravka: jagos (10.2.2015. u 1:42)
Nakit, satovi i dragocenosti : Hamilton Khaki Belowzero Automatic 1000m - ID 19088915 - Kupujem Prodajem
Misljenje?
Bez kutije (uz koju se inace dobija i druga narukvica i alatkica za skidanje narukvice), bez papira, u donjem desnom uglu lepo udaren... Vredi li?
Poslednja ispravka: RUS (25.2.2015. u 20:56)
Nisam bas siguran. Bas mozgam, da nije udaren pa ajde i vredi. Ovako....bas ne znam
next year at this time I'll be a millionaire
Cini mi se da je u bas bas dobrom stanju, izuzev ovog na donjoj desnoj ivici... To bi mozda mogao da sredis da se manje vidi, ali opet nije bas lagano za resiti... Ja bih onako, na prvu ruku, rekao da vredi
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Ovo je dokaz da satove sa premazom treba izbjegavati. Koliko god da se trudiš mora se izgrebati, a onda mi više nije gušt. Nerdjajuci je zakon.
OK, hvala na odgovorima...
Mehanizam je pretpostavljam odlican?
Poslednja ispravka: RUS (1.3.2015. u 19:25)
U principu obican 2824 sa vecim prikazom datuma. Standardni mehanizam u toj klasi satova, pouzdan i lak za servisiranje.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Lep sat, verovatno original, pvd uglavnom za izbegavanje za duže korišćenje.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Sat je prodat...
Poslednja ispravka: IBARONI (1.3.2015. u 19:59)
Bookmarks sajtovi