Videla žaba da se konj pokriva pa i ona digla nogu.. Msm da je to..
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Videla žaba da se konj pokriva pa i ona digla nogu.. Msm da je to..
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Pozdrav kolege.. Naisao sam na dva primjerka Poljota,posto sam nov u svetu satova a ova dva Poljota mi se jako dopadaju,zanima me da li mi moze neko nesto vise reci o njima. Hvala unaprijed
Послато са SM-J320H уз помоћ Тапатока
Meni lično su ti rusi sa latinicom totalno nezanimljivi i pogrešni.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
U suvišnom kilometarskom opisu bilo bi u redu napisati i par bitnih stvari vezano za sam sat koji se prodaje. Mislim na dve konkretne stvari.
Prvo, sat je ispoliran i uništena mu je brušena površina na kućištu. Orginalno stanje sata podrazumeva kompletno brušeno kućište. Samo su stranice kod ušica polirane. Takođe, ćoškovi kućišta su poliranjem zaobljeni. Stanje kućišta nije ni blizu orginalnog.
Druga stvar, otpao je okvir prozora datuma.
Oglas sa foruma:
Ovako bi kućište trebalo izgledati:
PS- U roku od par minuta od postavljanja ove poruke ogas je, verovatno od strane oglašavača, sklonjen sa forumske berze. Sreća tu su "screenshot"-ovi
Poslednja ispravka: skydrummer (25.5.2018. u 19:46)
Uvek sam se pitao odakle samo ideja ljudima da na ovakav nacin prodaju satove i ko se uopste lozi na ovo pisanije...da ne komentarisem autenticnost i "deo horoloske istorije" koju nose njegovi primerci. Mozda tu ima nesto i zanimljivo od onolikih " postavki", zaista ne ulazim u to, ali svakako je bolje zaobici ovog prodavca.
Послато са SM-G532F уз помоћ Тапатока
Hodinkee bi ga uzeo pod okrilje. Drage volje.
Ajde Ovako... Pošto imam iskustva sa prodajom satova na bayu.. A čovjek se redovno poziva na bay kao referentnu točku za cijene.
Ima jedan krasan filtar.. Nadjes model, i izlistas sold.
Nema bolje reference za realnu cijenu. Uzmeš najmanju cijenu i najvišu i to je to. Ako nadjes isti model u istom stanju super. To ti je benchmark cijene. Amen.
To je realna cijena. 2 milijarde usera čine poprilični statistički uzorak.
Ono što je listano nema veze.
Meni dolaze ponuditi stare drljave Omege jubilarke 601 po 500€ jer su pametnjakovići našli listing na ebayu i to tolko vrijedi.
Više mi se i ne da objašnjavati, samo kažem da ću im dati 500 kuna (oko 65€) i nek se lupaju nogom u guzicu što su ga prodali.
E ali je 500€.
Pa ok.. Onda ga prodaj na ebayu za 500€. I otkantaj.
Kraj priče.
Poslednja ispravka: sin.er (26.5.2018. u 11:42)
Neznam zbog čega, a da bi "uglancali" kućište sata pojedini koriste high polish čime ubiju kompletnu koncepciju modela. Mozda vise vredi ako "sija"?Msm pored interneta i Google a, lako se nađe izvorno stanje modela..
Ako već hoćeš da poliras vrati ga u fabricko stanje(ako neznas sam, ima ko zna, ali košta) , ili ne diraj ništa..
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Ružno je reći, ako samo pogledajte oglase na KP istog gorepomenutog oglašavača, apsolutno svaki sat je poliran, pa makar to bio samo zadnji poklopac na Darwil-u, a sve u cilju stvaranja utiska "očuvanog" sata.
Tuga.
Na sajtu Kupujem-prodajem naišao sam na oglas za sat - DUGENA navijač
https://www.kupujemprodajem.com/Naki...r_id=110419535
Sat me je zainteresovao, ali nisam siguran da li je u pitanju original ili konverzija džepnog u ručni. I, naravno, da li je cena realna - traženi se 160 evra?
Ako neko ima iskustva sa sličnim satovima, bio bih zahvalan na inofrmacijama i pomoći.
Konverzija.
Omega rules !!!
Bookmarks sajtovi