Dobri moj modelatoru,da kupis sat koji god zamislis ,pre toga ajde da si ziv i zdrav Ti i cela tvoja porodica jel zasluzujes.
Srecan ti rodjendan
p.s. ako sam izgresio molio bi gramaticare za ispravke!
Dobri moj modelatoru,da kupis sat koji god zamislis ,pre toga ajde da si ziv i zdrav Ti i cela tvoja porodica jel zasluzujes.
Srecan ti rodjendan
p.s. ako sam izgresio molio bi gramaticare za ispravke!
next year at this time I'll be a millionaire
Simo, cestitke i od mene....srecan rodjendan, sve najbolje!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Bata Simo, srećan rođendan, uz sve najlepše želje, kao i još mnooogo lepih satića u još lepšoj kolekciji I neka se lepe vesti od ovih dana samo nastave
dragi moji drugari, hvala vam svima na cestitkama i lepim zeljama!
jole777 kaže:
japanac ovde si nesto napisao i izvredjao a pri tom i izgresio gramaticki nas ovde 100 %
znam ja japanski
zmaju, predlozicu gazda vladanu da te postavi za pocasnog modelatora zaduzenog za lingvisticka pitanja, sa specijalnim ovlascenjima za oblast norme i uzusa.
jole777 kaže:
do .aja al da mogu da banujem
e, sad si me razocarao , ti bi odmah batinu, a ja sam mislio da zelis da das teorijski doprinos nekim ortografskim resenjima i da kazes koju o funkcionalnim stilovima... c, c, c...
Poslednja ispravka: sima hrabri (7.8.2011. u 16:42) Razlog: pogresio mladogramaticar u kucanju :D
jole777 kaže:
aj nemoj te dugacke reci da mi koristis ban najaca stvari...das mu vlast i odmah vidis kakav je
svi bi bili crnci....
cestitke i od mene srecan rodzendan Sima da si ziv i zdrav i zelim ti sve najlepse
mog mladzem sinu je sutra rodzendan pa izvolte na TORTU i svi ostali.....
Bookmarks sajtovi