Ma ja tebi sa zakašnjenjem čestitam, moj bata-Nele , jer nisam stigao u regularnom !!! Svakako i Baronn-u čestitke ...
PS. izlapeo, ipak sam ti čestitao u regularnom vremenu, al` eto, nije zGoreg da ti čestitam o5 , ali sad nema bombone !!!
Ma ja tebi sa zakašnjenjem čestitam, moj bata-Nele , jer nisam stigao u regularnom !!! Svakako i Baronn-u čestitke ...
PS. izlapeo, ipak sam ti čestitao u regularnom vremenu, al` eto, nije zGoreg da ti čestitam o5 , ali sad nema bombone !!!
Poslednja ispravka: backarelli (3.10.2012. u 21:26)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Auuu...opet ti nestali lekici?! Divljas tamo po temi: Muzika koju slusam, ovde cestitas rodjendan mesec dana kasnije, prolupo si brate Baki. Brzo stavljaj Sturmanskog iako nije nedelja. Mozda te smiri. Mada, kad bolje razmislim, od tog ozracenog titanijuma verovatno i jesi ovakav postao
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Živ ti meni bio Baki i ne slušaj kolegu s bradom
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
haahaahahah baki kralju haahhahaahahha
@ baron
srecan rodjos !
@ baki
znao sam da ce neko pre ili kasnije da te plasi tim uranijumom... e pa nece to
moci tako... konsultovao sam strucnjake iz vince,i osim sto sam naucio mnogo o
vincanskoj kulturi, saznao sam da je zeleni odsjaj od sturmana u mraku posledica
kolektivne halucinacije onih koji ga gledaju. pre toga sam imao vizije sebe sa tri ruke,
ocima na potiljku, i trazio sam yodu da se pricestim pa da vadim svetlosnu sablju i da
trazim onog sto mi ga prodade.
opusteno baki, sturman je u stvari stedljiva sijalica, i to je uslov za ulaz u evropu.
ljubomornima kazi da ss 18 i ss 20 ne zrace dok se ne spoje kriticne mase
akciznih roba unutar raketLe.
Poslednja ispravka: luger (3.10.2012. u 21:52)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Kazem Vam ja Baki je pecen za dr... ))))
Salim se baki...dok imas lekica hehehe
next year at this time I'll be a millionaire
ko zna cime su rusi mazali sturmana.garant se zapio onaj sto je merio kolko kila luminacije da stavi.
Bookmarks sajtovi