i jeli i pili ili nas castio u Uscu
i jeli i pili ili nas castio u Uscu
Prijatelju Igore-Sve najbolje ti želim!
Živ bio
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Igore, srećan ti rođendan!
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
@Angeleski
Burazeru....srećno ti bilo!
E pa nek ti je srekan rodjendanot, srekna ti i novata godina i se najubo vo nea ti zelim,mnogu zdravje,sreka,ljubov i puno satoj!!!
Druze marko,kupio si me za sva vremena,tj kupio si mi cak i deo sata sto ti nikada necu zaboraviti...a to ne bi ti ni najbolji drug preprodavac uradio...(KONKURENCIJA)
ovim putem kao i danas sto sam ti napisao putem sms poruke zelim da ti cestitam rodjendan...da umesto tih mozda fake satova neukrasenih u ruke,na ruke ove godine uzmes jedno bebce i manes se vise tih glupiranja oko satova.DOSTA TI JE...
srecan ti rodjendan i da si ziv i zdrav...i nadam se da ces drugare sa ovog foruma koji ce se verujem porpaiti voditi na neku zivotinjku da je okrecemo...sta je to za tebe kad mozes da delis ljudima pare...
eto
nadam se da ce i ostali bledo crveni,jarko crveni i po neki crni clanovi cestitati ti rodjendan....
za naseg starog clana pred zenidbu...i dok je sad ovde dok ne ode da se napise,
god bless you
Poslednja ispravka: milan zmaj (28.4.2011. u 21:16)
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala kupljeni moj drugu!
Nije trebalo,ne znam sta da kazem hvala ti jos jednom a za ovo pred zenidbu... Cekaj jos malo,samo jos 100,200 i smiricu se i naravno jos par satova
Hvala drugar,obrcemo nesto u skorije vreme,bice i neko picance samo da pobegnu ovi sivi oblaci...
Veliki pozdrav svim dobrim ljudima na ovom lepom forumu!
Da ne bi Milana...
Marko,prijatelju,sretan tebi rođandan!!!
Neka ti se ispune sva lepa očekivanja
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Srećan rođoš Marko, u zdravlju slavio sa nama još dugo godina.
Bookmarks sajtovi