Pridruzujem se cestitkama.Sve najbolje Vlajo
Pridruzujem se cestitkama.Sve najbolje Vlajo
Izvini Vlajo...srecan ti rodjendan druze
next year at this time I'll be a millionaire
Takodje i od mene sve najbolje i Srecan rodjendan!
Hvala, satomani moji dragi....I da diskutujemo jos sto godina
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Čika Vlajo, sve najbolje!
Pridružujem se čestitkama Svi u "Mladost" (kafana u Čačku), Vlajo časti
Dogovoreno....ja ću belo vince, imaju domaće , prešao sam na tu disciplinu od kada sam se eleganto popunio. Posle da se treznimo uz riblju čorbu, ljutu ko guja
Poslednja ispravka: vlajo (17.5.2013. u 10:06)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Imaju i domaću rakiju, meni sasvim dovoljnjo
Riblja je ljuta, al zato se dobro gasi pivom Na riblju sam uglavnom isao u "Moravske alase", mada u poslednje vreme sam ih sve zamenio jednom malom kafanicom u kraju, "Palilula", kod Velja
Da ljudima iz Bg bude jasno, čorba je slična kakva je nekad bila u Stenki, malo ljuća, a i ambijent je sličan, samo nije na reci...
Hvala drugovi
Bookmarks sajtovi