Predpostavljamo da je vlasnik ovog ugostiteljskog objekta ljubitelj istoimenog brenda satova... ili sta vec?
Kafic naziva - Rolex sport caffe.
:side:
Predpostavljamo da je vlasnik ovog ugostiteljskog objekta ljubitelj istoimenog brenda satova... ili sta vec?
Kafic naziva - Rolex sport caffe.
:side:
rolex je prilično rigorozan oko autorskih prava zato ........
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
watchmag01 wrote:
Da, watchmag je potpuno u pravu, a ako bi ovako nesto dospelo kod Rolex-ovih advokata vlasnik ovog kafica ne bi dobro prosao.rolex je prilično rigorozan oko autorskih prava zato ........
Pozdrav,
V.S.
Ma samo bi pozvao predstavnike Rolex-a na domace specijalitete, komplet lepinju, prsutu i domacu rakiju Mozda mu to i jeste bio cilj.
Ovog Rolex kafića više nema na Zlatiboru. Promenjen mu je naziv, a možda i vlasnik.
Sada su tamo aktuelne pljskavice i ostale đakonije...
... da nije slucajno novi vlasnik ?
Kristijan - Skini tog rolexa - YouTube
Ma ko zna.
Ali oni koji jedu Zlatiborske đakonije, kažu da su im pljeke EEEExtra!
vase mnogopostovano adminisatorstvo, kako sad pljeke , zar se nismo dogovorili
da rukovodeca ekipa foruma klopa samo klot salatu sa prilozima od sveze vode
i cistog vazduha ?
Pa ja sam mislila da pomenute pljeke mogu konzumirati ljubitelji takve hrane i ukusa. Preporuka je data na osnovu dobijene pohvale od ljudi koji su ih klopali.
A što se moje preporuke za ishranu tiče - možemo da "opletemo" pljeke od pilećeg ili ćurećeg mesa (NPR), a uz to neka "klot" salatica, voda kao dezert i čist vazduh kao aperitiv... Nije nit ovo loš izbor, a?
Eh taj Zlatibor...
ima tu blizu subotice neko selo prema backoj topoli isto kafic rolex slikacu kad budem prolazio...
Bookmarks sajtovi