Možda i budeš mogao da uporedis ta dva modela sa modelom recimo PO 9300
Ne znam, ta Omega je prosto fantastična. Videces uostalom i sam
Možda i budeš mogao da uporedis ta dva modela sa modelom recimo PO 9300
Ne znam, ta Omega je prosto fantastična. Videces uostalom i sam
next year at this time I'll be a millionaire
Imam Omegu plo prof sa mark 1 ciferom,Breitling colt aeromarine 73350 i mislim da su odlični satovi.Ali... nadam se uskoro Rolexu submariner 16610lv koji bi mi upotpunio kolekciju sto se tice ova tri proizvodaca.Ne treba suditi ni odbacivati jedan brand ocjenjujuci samo po jednom modelu.Ako bih nabrajao koji su modeli od ovih proizvodaca kic,i koji mi se ne svidaju bio bi vjerujte poduzi spisak.Pogledajte samo pojedine Rolexe kod americkih repera ili nba kosarkasa i vidjecete da ne znaci ako imate para da imate i ukusa.Gospodin se rodi kazu ljudi a ne postaje.Pozdrav za ekipu iz Sarajeva.
Potpisujem BANDIDO
Bandido
+1
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ja sam izgleda jedini, i to bez ikakve osnove, koji bi ova tri proizvodjaca poredjao ovako:
1. Breitling
2. Rolex
3. Omega
i to samo subjektivno, po ukusu, ne zalazeci puno u sustinu. Ipak se satovi biraju srcem a ne razumom
1 rolex
2 iwc
3 breitling-omega
Rolex
Omega
Breitling ako baš moram zamijenio bih za Iwc radije
Rolex je u svakom slucaju prvi, a sto se tice ostalih sam neodlucan mozda bih dao malu prednost Braji zbog nekih modela mada i Omega je tu detalji su u pitanju i ko sta vise preferira
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Tri grupe krajnje ozbiljnih satova, satova u koje se svakako isplati ulagati, brendovi koje vredi imati, i kako ih god posložili nećete pogriješiti. No složio bih se sa većinom Rolex, Omega, Breitling.
Bookmarks sajtovi