Molim vas da se drzite zadate teme (koja je ionako off topic :-)) a da ne idete u politiku i uvrede!
Molim vas da se drzite zadate teme (koja je ionako off topic :-)) a da ne idete u politiku i uvrede!
No time to lose
Kraljevska venčanja su Turbo folk
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Nije im trebalo dugo vremena
Profo izvini ali sta je to na ovoj svadbi bilo skromno osim princevog sata?
Ja apsolutno nista skromno nisam video...
Ovo je vrhunac neukusa i kica.
Iskreno ne zanima me sta on nosi,samo sam rekao da kad su vec napravili jedan veliki cirkus mogao je i oko sata malo vise da se potrudi.
Bolje da ne komentarisem sta mislim o Britancima i njihovoj ogromnoj ljubavi prema svojim odrazima u ogledalu,Bogom dana nacija...
Jel bio izvestaj sa kraljevske prve bracne noci? Jel Staramajka tocila kuvane rakije za zdravlje snajke dok krvav carsaf baca pred komsije. RAMBO MAJSTORE
Stvarno je car
Nije se valjda posekla princeza?
Sa ostalim delom napisanog se slazem ali .......
Marko zasto da se trudi? Zar treba da nosi neki sat samo zato sto je skuplji, vredniji, stariji, komplikovaniji, zato sto su mu rekli ili zbog ko zna cega?
Covek nosi sat koji mu se svidja i koji voli, i to je to, iskreno, bez ikakvog truda.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Tu si u pravu,meni se licno taj sat ne svidja ali se slazem sa tobom,ako ga on voli onda je njemu najlepsi i najbolji na svetu.
Nisam hater,nista slicno samo mi se cela ova fama oko tog dogadjaja kao i samo vencanje nije svidelo,kao sto rekoh vrhunac neukusa...
Bar ono sto sam video na vestima i po novinama...
Pozdrav!
videh i ja konacno par scena sa vencanja... nisam hteo, samo sam ukljucio tv.
ukoliko me oci ne prevarise, ono je na grillu princevskog auta napred slovo L ?
jesam li dobro video ?
da, L kao Lamborgini
Bookmarks sajtovi