"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Odlican adjustable!
Pravi stroj.
Moracu i to jednom da profuram... (ako prezivim Japanca )
Mogao bi malo da se ispolira, idealno bi ga replate-ovao rodijumom ali mislim da ovde to niko ne radi. Drska kao sto vidis ima tragove koriscenja, ali je mehanicki potpuno ispravan i odlican u pogledu brijanja
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Ma nista ga ja ne bih cackao, da sam na tvom mjestu.
Bas ovako s patinom i tragovima koristenja izgleda gotivno! Pravi pravcati stroj.
Drugo da mu je funkcionalnost dovedena u pitanje, pa hajde, ali, kazes, sve sljaka kako treba. Odlican je, nema potrebe za sminkom.
Verujem da si probao legendarnu Yuma masinicu ?
Eh, da, legendarna Yuma... brije k'o Fatip, a izgleda k'o iz kinder jajeta.
Nisam probao, ali mozda probam, onako iz radoznalosti. Svakako kosta svega koji Euro.
E nju bih rado replate-ovao. Materijal od koga je pravljena je jadan u najmanju ruku, slab metal, cak ni Zamak. Ali sto brije, brije za sve pare... nju sam koristio pre ovog Gilette SA. Rado bih je nekako sredio da izgleda kako treba i da traje godinama
A, da. Kosta pola evra, bukvalno
Cestitke na akviziciji ! Verujem da ces Prorasom biti itekako zadovoljan.
Nego, koliko te kostala ova jazavicasta cetka ? Ja sam vrlo zadovoljan mojom Omegom od svinjske dlake, ali bi bilo dobro probati i jazavca
Bookmarks sajtovi