to je merkur progress moj je 570 odlična stvar
to je merkur progress moj je 570 odlična stvar
Impresivna kolekcija (y)
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
meni nije legao Feather, opet me posekao na par mesta, malo samo da pritisnem ili ako je neravnina i ostane tačkica, izbacio sam ga iz upotrebe skroz
Anpi, kakva ti je personna platinum, imam je i ja, slična kao feather
sledeće brijanje Bolzano, polsilver super iridium i dalje neprikosnoven i vrv će tako i ostati
Kada vidim sta vi sve imate, bas je dobro sto imam bradu
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Sreca pa sam student, inace bih verovatno imao svaku prokletu stvar ikada napravljenu za brijanje... Zaraza je, poput satova
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Ccc,a karakter?
Kod mene sve po starom: iKon standard, neka pjena(Palmolive,mislim),Faether i Nivea baby krema(na daju mi se pare na losione jer krema radi isti pos'o,a prije joj istekne rok nego je potrošim). Skoro probao Derby nožiće(dobio)- 0 bodova. Faether od 2 mjeseca je oštriji od Derby novog!
Personn je meni drugi izbor, odmah nakon Gillette. Zasto bas ne volim Feather sam vec pisao. Derby su dosta pusiona. Cim je malo duza brada (2 dana +) cupaju. Polisilver jos nisam probao, makar se ljudi kunu u njih
Ljudi, kako vi kupujete od Iraca, nigde ne vidim opciju za direktnu kupovinu, vec samo da se proizvod doda na listu zelja...
23jewels ako mislis na shaving.ie ne rade trenutno
Dear Customers, Our website is closed for a little while as we are soon to welcome a new arrival to the family. We will be back as soon as possible.
Bookmarks sajtovi