Uh, sto volem da citam ovu temu....i nasladjujem se neobrijan
Uh, sto volem da citam ovu temu....i nasladjujem se neobrijan
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
ja se brijem oko sat i dvadeset minuta, radim to dva puta mesečno samo i planiram dan jer mi mnogo vremena treba, evo sad se brijem u petak uveče
ali u to vreme računam i tuširanje, pranje zuba, onda stavljam balsam na kosu da mi kosa sija i posle brijanja radim piling kože lica
ali nisam nikakav vegun, fudbalerčić i pozer, već dunster i volim tako da se pazim, mada ne stavljam nikakve kreme na lice, čak ni parfem
pa ako to sve radis samo 2 puta mesecno nisi bas dunster
Vazno da si ti imenjace ugodio sebi :p
Ja se brijem svaki dan i zbog toga mi je vazno da pronadjem najbolje resenje, jer sam sve ogulio kozu sa obraza! Negde mi nije bilo rwalno da pomislim da cu se vratiti na nacin kako se moj deda brije, ali ako je i to resenje onda cu tako i da uradim. Shvatio sam sa su male sanse da nadjem masinicu ovde tako da cu verovatno da se mlo gulim sa wilkinsonom taman da se uvezbam pa cu onda da skupim mlo parica za ozbiljniji set. Procitaj negde da je potrebno razraditi cetku, a ja odmah na lice ko sivonja!
Ime, znam koji posao radis i da moras biti svaki dan lepo izbrijan.....a i da ne izgrebes onu svoju lepoticu (ovde druge lepotice ne spominjem jer se nesme )
bigmag, ovde nemas nista da kupis, imao je brijacshop ali sada nema masinice, tj. brijace, imas samo kod iraca ili engleza, imas gore linkove, pominjani su desetine puta, svi smo od njih kupovali
Milane da nazalost je situacija takva nasao sam nekog Lee-a kod njega ima nekih interesantnih masinica po ok cenama. Dopao mi se Merkur 23c koji ima i prihvatljivu cenu oko 30$. Vidim da ima i dobre ocene brijac.
Mozda padne vec sledeceg meseca.
Probaj Wilkonson plastični. Za početak je sasvim ok jer je daleko od nekog agresivnog brijača(naravno, i on može posjeći), a ako ti se ne svidi, nikom ništa- jeftin je.
Samo uzmi malo bolje nožiće(Gillette) i polako.
Ej Hadzi, Wilkinson plasticni imam kupio sam set sa brijcima, sve je ok samo mislim da mi treba agresivniji brijac, sa ovim mema sanse da se izbrijem na kraju! Osecaj imam, brijem se od svoje 14 te godine uzecu i neke druge zilete da probm naravno. Znaci Gillette su bolji od Wilkinsona!?
Eto, onda uzmi Merkur.
Ne znam kako je kod tebe ali ovdje najbolje što mogu uzeti su Gillette Platinum plavo pakovanje.
Nisu oštri kao Feather(ništa nije tako oštro-sa razlogom imaju pridjev "samoubilački") ali su bolji od Wilkinsona.
Bookmarks sajtovi