Ahahahahahahahaha mislim da brijem samo bradu na licu! Nisam mislio na celo telo ahahahahahahah
Uzmi 89-ku. Kažu da je bolja završna obrada nego kod Merkura.
rekoh ti Bigmag možda si prevideo, jedan polustepenik ispod prave vrhunske britve je Muhle R41 sa najlošijim žiletom, a košta tridesetak evra
težak kao đule i veoma opasan po život, kombinacija sa federom je za kamikaze, ja sam je probao i to jedan jedini put i nikad više, a priča se da je jednom neki čovek uradio čak i izbrijavanje sa njim ali nema informacija je l je preživeo, odnosno koliko je teške povrede zadobio
Hvala svima drugari, upravo je porucen sa ebaya EJ 89bl (dolazi sa dva pakovanja zileta Feather) nema troskova postarine sve ukupno 45$. Nadam se da nece biti ni carine ni poreza!? Dolazi iz Poljske sada samo jos da se strpim da stigne
Takodje danas u Rodi kupio Gillette Platinum cena 109 rsd 5 kom.
Ostaje samo da posle kupim nekog jazavca i to je to.
Mogu vam reci da sam bas srecan, uzasno mi je tesko padalo brijanje svakog dana, sada to ima neki totalno drugi smisao i ritual.
Čestitam.
Kad dođe, polako, da ne bude krvi do koljena. 😁
A spomenuti Muhle R41- nema potrebe da guliš kožu s lica.
Hvala Hadzi
Jutros sam se brijao sa Gillette platinum ziletima i bas su dobri, vidi se razlika izmedju Wilkinsona i njih! Jedva cekam da stigne ej pa da krene bicenje! Feather cu sklonitibsa strane za pocetak heheheh!
Pametno.
Trebaće ti sedmica da se navikneš na Feather(stvarno te očas capne). Posle ide bez problema.
Nemoj pritiskati sa Fetherom- nema potrebe.
Jbg, ja preferiram Merkur.
Bookmarks sajtovi