E video sam to, al mi nekako jeftino 180 dinara za 5 komada. I preskupo 8e za 10 e
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
E video sam to, al mi nekako jeftino 180 dinara za 5 komada. I preskupo 8e za 10 e
Ako si uclanjen na savrsenobrijanje pogledaj tamo, mozda koji forumas ima da proda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nista ne brini, i oni nabavljaju sa kupujem prodajem .
Narucio sam i jeftinije i skuplje pa cu da vidim ima li razlike .
Inace, za sad sam provalio da meni BIC zileti ne odgovaraju, Gillete Platinum je ok a najbolji su mi neki kineski qshave.
Tako sam procitao pa reko' da probam .
U problematiku sam usao zato sto me vise nervira da placam 1200 dinara za 4 zamenska nastavka za mach3.
Uzeo sam sa alija qshave (klon merkurovog futura) i svidja mi se tezina i glomaznost. E sad jos samo da nadjem zilet koji mi odgovara.
Ne pripremam se nesto posebno, nista vruc peskir ili sapun. Samo se umijem toplom vodom i nanesem penu iz spreja. Za sad su kineski zileti bili najprijatniji, bez ikakve tackice. Gillete isto ali mrvicu teze klizi (ne znam bolje da objasnim). A BIC - milion tackica posle brijanja .
Inace, ono sto mi je interesantno, obrijem se brze nego sa mach3 (nemam ja neku bradu, nit' je ima puno )
Probaj sa gelom,meni je mnogo bolji nego li pena.
Omega rules !!!
Probacu i to, samo da potrosim ovu bocu
Imam i ja Futur. Bas taj qshave. Uzeo da nadomestim nedostatak britve u jednom trenutku.
Uzmes kvalitetan sapun, pa kvalitetnu cetku i udri.
Evo moje dok je bila nova. Sad se rascvetala zapravo. Jazavac punokrvni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks sajtovi