Ma nije to toliko komplikovano. Uglavnom, ja mislim da na drugi nacin brijanja necu prelaziti. Ova britva bi trebala da me sluzi bar do 28 godine zivota. Tj 10 godina minimum, uz pravilno koriscenje i odrzavanje.
Ma nije to toliko komplikovano. Uglavnom, ja mislim da na drugi nacin brijanja necu prelaziti. Ova britva bi trebala da me sluzi bar do 28 godine zivota. Tj 10 godina minimum, uz pravilno koriscenje i odrzavanje.
Konacno pravo brijanje.
himmel nemas drugu opciju, brijanje kosta i tacka, ja sam kupovao u rodi u omladinskih brigada vikendom, tamo se tada kupovalo jer su vikendom davali 10% popusta, onda mi je bilo skupo jer sam samo jedan jedini put koristio onu jednu koja kosta 200dinara, pa sam presao na jeftinije brijace
Eh, kako sam se samo kasapio sa tim ziletima
A moj stari je nekada imao neku masinu za ostrenje tih zileta!
Ovo me sada podsetilo na to kakve smo raspikuce postali
Nema sanse da se vise ikada obrijem elektricnom masinicom ili onim plastikanerom,zilet je xxxxxx puta bolji.
ja se sa ovakvim ziletom posekao jos dok sam bio na pocetku gimnazije dok sam ga stavljao u ovo kuciste da se obrijem, jos uvek imam oziljak na prstu dug tri centimetra, isti kao prvog dana
nema sanse da vise koristim, ovo sece kao sablja, bezbednost na prvom mestu
ja imam neku masinicu, nemam problema sa iritacijom, mogu na suvo da se gulim i nista, a i nikad bradu ne brijem do kraja onda izgledam kao srednjoskolac
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Nadjoh neki krs od masinice na trafici, standardne Gilleteove zilete pa rekoh aj da probam kako se to radi.
Nikad u zivotu vise ne zelim da prodjem pored ovih jednokratnih brijaca.
Vrlo lagan, vrlo precizno brijanje, cak je zapravo i postalo i interesantno, sa svim pripremama koje moras da obavis. Uz to, brijem se lakse i bez iritacije, trebalo je malo prakse samo. Koristim Brionov sapun u tubi, mada mi se Albusova kockica bas svidja, mislim da cu se vratiti na to, caletovu cetku (koju cu isto promeniti nekad) i klasicne Gillete zilete. Trazim Wilkinson, kazu da su dosta bolji
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi