Egipatski je VRH zato sto nije sminka. To je pravi vojni, ronilacki instrument. 50ak ih ima ukupno. Postujem te stvari i nosio bih ga! Naravno one isfolirane ''tanjirice za desert'' - bih zaobisao u sirokom luku.
Egipatski je VRH zato sto nije sminka. To je pravi vojni, ronilacki instrument. 50ak ih ima ukupno. Postujem te stvari i nosio bih ga! Naravno one isfolirane ''tanjirice za desert'' - bih zaobisao u sirokom luku.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ni meni
ni meni , bez namere da ovo pocne da lici na onaj vic kada strumpfovi gledaju
strupmpfetu kroz kljucaonicu dok se kupa.
Primetio sam Mada, i dalje mi je jedan od ruznijih, nezavisno od boje.
Kada se realno pogleda - mnogo je ruzan taj monstrum, ali je nekako ''loveable'', k'o Reno 4, Pincgauer, Spacek....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
ja monstera dozivljavam kao estetskog antiheroja, cim sam ga video odmah sam bio
gotov. taj je toliko anti-protivan cak i samoj nameri da bude lep da mi je bas zato od
kada sam ga prvi put video usao u podsvest, a shvatio sam da moram nekako da dodjem
do njega kad je narandzasti cifer poceo da mi se prikazuje bez nekih racionalnih razloga.
posto sam , umesto u sebi, patio na glas, nisam ga kupio nego sam ga dobio, pa mi je sad
cak i u kategoriji svetih predmeta.
da li je lep ili ruzan, iskreno, pojma nemam, a sad vise nije ni bitno kad je postao sveti monster.
jes' ruzan, to mu je osnovna karakteristika. pravo otelotvorenje estetike ruznog. zato ga i volimo.
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi