^ misim da nije poenta pitati zenu koja se razume u satove...
ovako nesto ce svi primetiti , lici na uboat al je 50,55mm tako nestoHehehe! Šta bi bilo da nosiš U-Boat!?
^ misim da nije poenta pitati zenu koja se razume u satove...
ovako nesto ce svi primetiti , lici na uboat al je 50,55mm tako nestoHehehe! Šta bi bilo da nosiš U-Boat!?
ako joj se svidis ne moras da ga ni nosis (pametan sam sad )
Desilo mi se jednom na nekom predavalju da sam kod mlade predavacice imao jedan a sledeci put drugi i noje joj promaklo...kad smo se malo bolje upoznali rece da imam lep ukus sa satove...tako da generalno gledaju,jel sta mi mozemo da se kindjurimo osim sto mozemo da nosimo sat koji nam se svidja
next year at this time I'll be a millionaire
U sustini, mi nemamo pojma sta se njima dopada a one pojma nemaju sta se nama dopada. Po mom iskustvu, (cast, naravno, izuzetcima) u vecini slucajeva zene satove posmatraju kao detalj koji treba da se uklopi sa ostatkom izgleda i ako vec nesto primjete bice to kada su vec duboko zainteresovane muskarcem i to sa ciljem da saznaju nesto vise o njemu i njegovim afinitetima, da se ne lazemo.
Ako je sat prvo sto primjeti, tu je vec nesto za zabrinuti se.
Meni je u svemu tome samo jedna stvar nejasna, a to je pitanje "sto ce ti toliko satova?"...
Mislim, ko se usudio da pita svoju ljepsu polovinu ili drugaricu sta ce joj tolike cipele ili tasne zna kakav pakao te rijeci otvaraju, a kad je o tvojim satovima rijec onda je to "bacanje para", "suvisno", "besmisleno", "smjesno", "djetinjasto" i statijaznam vec sta ne...
Definisi paradox...
Poslednja ispravka: Jovan HN II (25.8.2012. u 20:19) Razlog: neartikulisani tok svijesti
Primecuju zenska stvorenja sve.
Koliko njih mi je samo reklo da imam lepse mindjuse od njih. I ako mogu da im dam neke.
Primecuju sve.
Ali slazem se sa Jovan HN II da je zabrinjavajuce ako prvo zena na muskarcu primeti neki nakit.
... e ovo je dobra tema.
ubedljivo najvise pogleda na mojoj rusci je privukao, verovali ili ne, najobicniji
irony chrono swatch. pokusao sam da ga nadjem po netu i nisam uspeo, ali je
ceo cifer bio sivo galvanizovan (dobro je sijao), a poglede sam poceo da primecujem
kada sam swatch obukao u vrlo crveni kozni kais. nemam ga odavno , to su bile
godine 2003. i 2004.
komentara uglavnom nije bilo, ali su zenske oci kao hipnotisane pratile sivo crvenu
sljastecu igrackicu. mislim da im uopste nije bilo bitno sto je to sat, privlacile su ih
boje i sjaj.
pa zene ...
takodje podrzavam, da mi lepo pitamo smizlu, ako hoce da nam oda tajnu ...
Bookmarks sajtovi