Covek kroz mnoge svoje postove provlaci kako je nesto opasan.izaso je iz granica jedne pristojne komunikacije.e to dal ce on nekog da ohladi videcemo.
Covek kroz mnoge svoje postove provlaci kako je nesto opasan.izaso je iz granica jedne pristojne komunikacije.e to dal ce on nekog da ohladi videcemo.
Bolje je pitanje zasto jedni te isti rade ti?
- Onako laički, valjda zbog toga sto od "valjanja" ovog brenda i nemaju neku dobit,te ga valja srozati, a drugi razlog je što moraju da sami sebi opravdaju zbog čega su pukli tolike pare...
E, tu skidam kapu TAGU. Ukapirali su ko je #1, i lepo kopirali njihov mehanizam
Dajte bre ne svadjajte se,pobogu.
Drustvo cemu sve ovo vodi.
Ne vidim razlog za cenzuru, pa forum i postoji da bi se suprostavljala misljenja .... Niko ovde nije prekrsio pravila foruma , nego izneo svoj stav, u ovom slucaju konkretno o tvojim ( Daliborovim) postovima...Nisam primetio da neko naredjuje ili ti govori sta da pises , jednostavno se ne slazu sa tobom i ne svidjaju im se tvoji postovi....to je meni skroz legitmno , ja cu uvek istrpeti krtiku na moje postove i trudicu se da razuverim iste te, odredjenim cinjenicama, primerima itd....preterano je ovo za hladjenje.... bilo bi lepo da se smire strasti i da nastavimo drugarski odnos koji je postojao i do sad....
zenith,zagor kad vama neko bude javno pretio vi cutite ja necu.
Mislim da je moderatorska funkcija prvenstveno uredjivačka, i da mogućnost banovanja niko ne može, i ne sme da koristi u svoju "samoodbranu".
i ako zeli da banuje neka tako i napise a ne tu neko hladjenje.molim administraciju da ga upozori i vrati diskusiju u normalan tok.
Ima tu raznih "stručnjaka"...
Ma ja sam hteo da kazem da sve te pretnje i prozivke deluju mnogo ruzno.
Bookmarks sajtovi