Nije mi baš najJasnija konstatacija pojedinih članova "precenjen" . U tekstu se uopšte ne navode korišćeni materijali (tehnički) , kao ni sam kvalitet ugradjenog modula, da bi se dala gotova konstatacija "običan kvarc" !
Ne pokušavam reći ni ja, da sat nije ili jeste precenjen, jer jednostavno to ne znam ! Sumljam da iko od vas to zna.
Opet i po stoti put vidim poredjenje samo jednog Japanskog brenda sa sveukupnom swiss made proizvodnjom. To je van svake pameti, za realno i racionalno razmišljanje. Zašto se u svakoj temi vezanoj za ovaj brend, pravi usporedba sa swiss made ? Kvarite odlično započetu temu kao i tekst, za koji se član Kristin potrudio da nam prenese (još jednom mu hvala na tome) !
Nemojte me terati da sada nabrajam švajcarske bljuvotine, koje znaju preći tih 3,5k evra, bez ama ikakvog opravdanja , sem napucanog imena i stare slave, pa te teme niko ne kvari, pisanjem "koješta" komentara. Da se kojim slučajem predstavio neki kvarcni ne inovativni i sasvim običan, relativno sumljičavog kvaliteta swiss made model sa indentičnom cenom i jakom reklamom, reakcije bi bile WOW Jeeeeee !
Pa takve reakcije daju ljudi koji uopšte ne prate tematiku koju obradjuje ovaj portal (prim.prev. -nemaju blage veze o satovima uopšteno) , već su čuli "nešto" i "negde" .
Zato ljudi, nemojmo brukati javnim pisanijem i ne osnovanim tvrdnjama sami sebe i nama omiljen nam portal ! Nije ova tema za to... imate otvoren "Kafić" na forumu, pa tamo šta vam je volja...
Bookmarks sajtovi