U ovoj omegi je , Omega 3313, malopre sam permutovao Sve u svemu odlicne si satove pomenuo, a ova omega se i meni svidja, meni bi od ova tri bila prvi izbor, ali ja sam nepopravljivi omegomanijak
U ovoj omegi je , Omega 3313, malopre sam permutovao Sve u svemu odlicne si satove pomenuo, a ova omega se i meni svidja, meni bi od ova tri bila prvi izbor, ali ja sam nepopravljivi omegomanijak
Poslednja ispravka: Serb (5.1.2013. u 0:44)
Ma i ja sam Omega manijak,ali cene su im previsoke.Vreme ce pokazati da li su napravili pravi potez.
Za sada ''Skyfall'' radi odlican posao za njih,sto im je verovatno najbitnije tenutno.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ehhehe nemoj samo da pocnemo o opravdanosti cene omege po ko zna koji put
malopre u temi je anbeast spomenuo da ce Omega biti rame uz rame sa Rolexom ako ih uporedjujemo po ceni, mozda ovog trenutka kupovina Omege moze biti isplativa, a mozda cak i Longinesa, ako planiraju da i njemu povrate staru slavu i da ga pozicioniraju stepenik iznad, a dobar marketing, kao ovo sa James Bondom ucinice da im i cena sporije opada, tako da mozda Omega moze i da opravda ulozeno
Kad vec spominjemo Omegu, meni je ovo favorit
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
na creationwatches samo 60e...da nisam potrosio brda para u prethodna 2 meseca narucio bih ga na keca, ovako moracu da se strpim do aprila (do rodjendana) i nadati se da ce biti i tada u ponudi i po ovoj ceni
Seiko Quartz Stainless Steel SGEF75P1 SGEF75P Mens Watch
Poslednja ispravka: jagoda-nbg (5.1.2013. u 15:53)
Bookmarks sajtovi