re: Slike satova koji mi se sviđaju
@ Nick
Imao sam taj Timex i mogu ti reci da je fini sat. Za te pare,vredi.
Hvala forumaši,hvala prijatelji moji,ljubitelji satova:thumbsup:vel pozz svima!!!
8 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Uh što mi se ovaj svidja...Prilog 38422
Citat:
Nick kaže:
Pozz!!!:)Evo i mene malo,opet svrljah po gradu,otbanah,inače nwolf ono je seiko iz serije spirit i meni se mnooooogo svidjaju,a htedoh vam reći da sam iskoristio da malo bolje podledam i osmotrim onaj "ocrnjeni" TIMEX i sa moje strane,dakle,ima ih razni,digitalni,oni sa kompasom,obični klasični i po jedan sam sam probao,mislim da se prodavačica malo i nervirala al šta da joj radim,i nekako sam malo i smekšao a pogotovu kad sam probao timex expedition rugged field,znači toliko mi je lepo lego da sam se ja stvarno prijatno iznenadio i njegova cena od 6900din je perihvatljiva tako da ću ja do marta videti šta ću i kako ću,uglavnom evo slike sata i vel pozz svima!:D
Prilog 38405
Hajde please reci mi gde si gledao Timexe? Negde po Beogradu? Sledećih nekoliko dana sam u BG pa me baš zanima da vidim kakve su cene u odnosu na Beč, ali ne znam ko zvanično prodaje Timex po Srbiji.
8 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozz Araphel,nisam gledao po BG-u već po KG-u,pošto mi je to bliži grad,uglavnom su cene od 5000din za one klasičnog izgleda,ovaj što ja hoću iz serije expedition su od 6900-8900din a oni sa kompasom i malo nabudženi su od 10000din pa na gore i tako,pozz!
Aha, ok. Ja rekoh da vidim kakve su cene. Ako kompas serija ima da se nađe već za oko 10 hiljada, onda je to prilično lepa cena.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)