ja mislim da je kao Seiko 5.
ici cu u ponedeljak bas da ga pogledam, blizi mi se rodjendan pa moram naci sta cu si pokloniti
ja mislim da je kao Seiko 5.
ici cu u ponedeljak bas da ga pogledam, blizi mi se rodjendan pa moram naci sta cu si pokloniti
^Precnik je 37mm, a visina 12mm.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pa dobro, možda ne bi bilo zgoreg da je 39-40, ali i ta veličina je OK.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Danas sam između dva leta imao nekoliko slobodnih sati na Ciriškom aerodromu, pa sam obilazio prodavnice... pipkao, isprobavao.
Tissot Powermatic 80 izložen u vitrinama kao novitet, svideo mi se.
Oduševili su me:
Serija Classima od Baume & Mercier, npr MOA8692 (odličan sat, uživo je mnogo bolji nego na slikama, fantastično mi sjajno izgleda je ovo buckasto kućište od 13mm, a sat je masivan i deluje zaista kvalitetno):
kao i ovde već pominjani Breitling Transsocean (nikada nisam voleo metalne narukvice, ali ova "sitno vezena" odično stoji, a i fantastičan je osećaj). Takođe, zaključio sam da ovih 43mm uopšte nije prevelko za moj zglob, jer sat zaista lepo leži).
Ma, imao sam priliku da ga uzmem, ali mi je crnac iz obezbeđenja delovao prilično veliko
Alternativa je bila 6500 CHF, odnosno 4500 EUR sa tax free... pa sam ipak rešio da preskočim ovaj put.
Ipak, bar sam uživao...
eh bre kad je crnac bio problem ))
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi