jel moze video?
Taj video ne moze, posto odmah krenem da proveravam cenu tog sata.
Salim se, i ja sam gledao skoro taj isti video i citao opis koji je taj lik napisao.
Pretpostavljam da si i ti procitao, ali za one koji nisu, vlasnik kaze da je jedina mana tog sata to sto nema safirno staklo.
I kako kaze jedan od retkih satova u tom cenovnom rangu, a i uopste koji imaju 5 nezavisnih motora za svaku kazaljku po jedan, sto omogucava takav rad.
Poslednja ispravka: RUS (15.3.2013. u 14:06)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Taj sat mjerkam vec neko vrijeme stvarno je prelijep i nisam mogao da vjerujem kad sam vidio cijenu koja je vise nego povoljna.
Cim se dohvatim nekih para kupujem
Tačno tako, i ja bih ovaj video zabranio Već duže vreme hvatam sebe kako razmišljam da zamenim neki sat iz kolekcije sa ovim, pošto sam čvrsto rešen da pored ovih koje imam, i dva dolazeća sata, ne proširujem kolekciju (ako se uopste moze tako nazvati ).
Da, čitao sam o ovom modelu dosta, zaista je dobar. Meni uopste nedostatak to sto nema safirno staklo, naprotiv. Pisali smo već o tome, jeftina safirna stakla mi se i ne dopadaju, koja su uglavnom bez ar premaza, dok sa druge strane Casio ima zaista kvalitetna mineralna stakla, stoga se ja ne bih ni trenutka dvoumio...
e neverujem,morao sam dva puta pogledati....koja je cena....meni se već iz kolekcije dva sata manje svidjaju nego ovaj casio a nemam kvarc...
a,uuuuu sad sam pogledao cenu,trebao bi prodati pet satova....ali vredi...
Poslednja ispravka: RUS (15.3.2013. u 17:33) Razlog: Spojene uzastopne poruke
LEMI
< 200 €, ima da se nađe, ali vredi... Meni se čak mnogo više dopada nego legendarni "nighthawk"..
ja sam ga našao kod nas za 280 eura...
LEMI
Bookmarks sajtovi