posto je otiso.odlican sat,malo tezi servis za njega.
Printable View
posto je otiso.odlican sat,malo tezi servis za njega.
$3000, mint condition
mislim da je to bila sasvim ok cena
Strasno su mi zapali za oko modeli jednog clana s WUS-a koji otvara svoju liniju-osobito ovaj zeleni pilotski (nudit ce i crni i krem). Jedva cekam prototipe uzivo, da vidim hoce li opravdati ocekivanja. Meni je dizajn izuzetno privlačan.
Prilog 73394Prilog 73395
Zna li se nesto vise, okvirna cena ili koje mehanizme koristi?
Ne znam je li ovo dozvoljeno, ali tu su specs: Collection - Aevig.
Jedino je bed sto za pilote (prvo) planira kvarc verziju, po cijeni od $129. Ja bih cekao automatika, i ljudi ga nagovaraju na to.
Za ovaj Balaur planira Seagullov ST2130 AAA koji se (kažu) stavlja u njihove skuplje satove i naisao je na odobravanje na temi. Sada pregovara sa Seagullom da bi osigurao dovoljno tih mehanizama. Kaze da ce cijena definitivno biti ispod $600. Ja bih bio spreman izdvojiti nekih $400, ako budu dobro izgledali uzivo.
kako se vama čini?
Nisam bas odusevljen mehanizmom...
Ne znam, morao bih prvo da vidim neku live fotku da bih procenio, mada je u tom cenovnom rangu konkurencija dosta jaka.
Ovaj balaur mi se ovako vizuelno dopada, a koliko je dobar taj Seagullov ST2130 AAA ne znam, samo mi se cini da se za te pare moze kupiti nesto sa ETA 2824 ili sa Seiko 6R, e sad kakav je taj Seagull o odnosu na njih ne znam pa necu da lupam. Mada opet nije na satu sve mehanizam tako da valjalo bi prvo vidjeti zive slike
Kazem, cijenu za Balaur nije definirao jos, prvo ide taj retro diver Huldra. Za Balaur ima jos vremena. I mene zanima kako ce se razvijati. ;)