Nisam dobio.:no:
Svabe su skupe, kod madjara moze da se uzme za 310-330e otprilike.
Printable View
Nisam dobio.:no:
Svabe su skupe, kod madjara moze da se uzme za 310-330e otprilike.
Da ovaj sajt je dosta skuplji ali imaju neke modele, kako bih rekao modifikovane, kao Ray ili Mako fabricki sa safirom i boljom ilumunacijom. Mako je bio ranije, sada su uveli Ray sa istim modifikacijama za 200e sa porezom
Oprosti, moram da te pitam: jel dolazis u madjarsku da kupujes? Pitam jer imam poznanika u Pancevu koji zeli da mu kupim foto aparat. Dotle je ok. Ali on zeli pdv nazad, a tu mu ne mogu pomoci. A on nikako da se makne.
Ne dolazim, barem ne za sada.
Svidja mi se taj Orient, ali ipak ga necu uzimati, najvise zbog precnika.
Inace to sam mislio na ovu prodavnicu http://www.tutuora.hu/. Imaju stvarno dobre cene za Orient, bolje od svaba.
Odlican je ovaj sajt, znas li moze li da se naruci, ili samo da se kupi u radnji
Nemam pojma, ne znam Madjarski.
Moze veberz kad bude video poruku da pogleda sajt i da kaze nesto vise o tome.
Ja se nadao da ti mozda znas malo Madjarskog:D, zapade mi za oko onaj sa bijelim ciferom kao sto ima Ckvrlj, mislim da je 80e odlicna cijena za taj sat
Tutu je stvarno najjeftiniji u Madjarskoj za Orinet. Navodno ima dobar izbor, ali ne salju nigde. Iskljucivo prodaja na lm.
Imas ovde kontakt: Tutu Óraszalon - Minőségi órák, kedvező áron pa im mozes pisati.
A kada gledas konkretni sat, onda sa desne strane u opisu gde pise "Elérhetőség", ako tu stoji Készleten znaci da ga imaju na lageru.
Pitaj slobodno, rado cu pomoci :)
Danas sam preko dana našao nešto slobodnog vremena, pa sam obišao neke radnje gde se mogu naći satovi.
Svideo mi se jedan Tissot (TISSOT T-Sport PRC200 Black Leather Strap) .
Meni je delovao lepo i nepretenciozno.
Sada na prvu loptu su mi ga u oficijelnoj dilerskoj radnji ponudili negde oko 280 EUR. Mislim da bi mogao da dobijem 3-4% popusta, to nisam pokušao sada jer još nisam definisao šta bi kupio.
Dali mi neko može nešto reći više oko ovog sata, mehanizmu, ceni....
Prilog 76424
Prilog 76587 :man_in_love: