He, im'o ga Zmaj
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
sta mislite o ovom satu!? ima ovakav (ili slican) model u BPM, izmedju 13 i 14 hiljada je!
Brat ga nosio godinama, samo crnu varijantu. Izgubio ga u nekom kafanskom pijanstvu
Jako lep sat, fino izrađen....sećam se kad sam mu ga kupovao....Ne bih se bunio da imam jedan.
Jaaooo. Kud njega postavi. Šalim se. Meni se sviđa. Pre neki dan sam stajao 5 min ( sve kao krenuću dalje pa nikako ) ispred BPM izloga i gledao sličan model. Imao je 3 podbrojčanika, isti oblik kućišta, mislim i kaiš, crno-crveni brojčanik , . Cena nije bila mala, oko 30000 din . Pokušao sam da ga pronađem na njihovom sajtu ali nisam uspeo. Ne znam koji je model. Kakav je kvalitet Zodiac-a otkad ih je pruzeo Fossil, koji su mehanizmi, završna obrada ?? Mislim da je puno cirka 30000 din za takav sat, mada mi se baš svideo. I ovaj što si ti postavio je bombona.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi