Ovi samuraji misle da je sav narod ćorav- gomila novih modela sa lupom!
Victor se može kupiti po fino manjoj cijeni nego što je na slici napisana(Braja takođe).
Ovi samuraji misle da je sav narod ćorav- gomila novih modela sa lupom!
Victor se može kupiti po fino manjoj cijeni nego što je na slici napisana(Braja takođe).
Ma da znam ove su cijene valjda retail. Braja moze oko 3k ili malo manje ako je ovaj sa gumenom, a Victor takodje na gumi prilicno prihvatlivih Victorinox Swiss Army Professional Dive Master 500 Mecha Mens Watch 241355
Ovaj mi se vise svidja od Suma! Koja mu je cena?
Baki a koji je onaj model Gradjanina zenskog?
Poslednja ispravka: milan zmaj (27.12.2013. u 22:03)
next year at this time I'll be a millionaire
Oko 900 dolara.
Duplo skuplji. Titanijumski...
Znao sam
next year at this time I'll be a millionaire
Ja isto kao Darko.. stalno gledam oglase za Shoguna.. ne znam da li mogu opravdat cijenu. Na momente mi je sjajan na momente samo ok. Mehanizam isto kao u 300$ Seiko satovima. Cudan sat, meni jako zanimljiv. Volio bih da ga uzivo mogu vidjeti negdje i probati.
Ih, pa nije mehanizam ceo sat... Ide i 2824 u satove od 300, pa sve do...
Verujem da niko ne bi dovodio u pitanje cenu shogun-a, kao i MM300 modela, da sumo nije toliko koliko kosta... Jednostavno, sa tim satom, u toj cenovnoj klasi se ne meri ni jedan sat na svetu...te u odnosu na njega, mnogi seikovi modeli deluju skupo.
Slazem se vezano uz mehanizam. Meni nikada ne igra preveliku ulogu kod kupnje ali opet meni su ovo vec ozbiljniji novci i tu ipak gledam puno vise sitnica..
Bookmarks sajtovi