Ali bi ja najradije onaj kao tvoj original
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Jel se to meni cini, ili je ovaj dole pomalo bezobrazna kopija Steinharta ? Dizajnerski gledano
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Pa dobro nije bezobrazna, pa vecina njihovih satova je omaz poznatim modelima jacih proizvodjaca, dosta mikrobrendova kao Steinhart to rade i to se dobro prodaje
Izvini ja sam pogresno procitao tvoj post
Nije to kopija Steinharta vec Tudora, kao sto je i ovaj gore Steinhart homage vec pomenutog sata
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (3.3.2014. u 16:46)
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Koliko sam ja upoznat, oni su zajedno pravili satove. Steinhart i Aramar.
Sto se orginala i ovoh tice, isti je mehanizam unutra, jedino, ovi kostaju do 350-360 ojra sa sve porezom. Koliko kosta orginal, necu ni pominjati.
Poslednja ispravka: zma (3.3.2014. u 16:48) Razlog: greske u pisanju
Steinhartov dizajn je gotovo nemoguće prekopirati ( ima par izuzetaka ) zato što je on poznat po preuzimanju tuđeg dizajna . Taj konkretan sat je vizuelna kopija Tudora ( poznatijeg kao Snowflake ili Tudor Marina Nationale ).
http://www.vintagehour.com/snowflake...bmariner-icon/
Ne zamerite... primetio sam ozbiljnu slicnost pa mi je prvo palo na pamet da je Aramar kopirao Steinhart, posto je "Kameno srce" poznatiji od njega... Lep sat, u svakom slucaju
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Zma gde iskopa onaj Stan. .mnogo je dobar
next year at this time I'll be a millionaire
Ooodlična fotka , ali je nažalost ne mogu postaviti ovde, jer je sa tapatalk-a =>
...post br 10474 mog bate 23jewels-a
Koji sat nosite danas?
Toooooo Rujo !!!!!
Mislim da niko nije ni primetio editovanje sličke u "koji sat nosite danas"... mene je oduševio, obzirom da obožavam cifer orange monstera... fenomenalno predstavljen, nekako kao sa reklame
Poslednja ispravka: RUS (4.3.2014. u 23:00)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi