Srećom je:
a) (po meni) prevelik za dress sat (43 mm)
b) izvan mog financijskog dometa.... (2450 funti-nov)
inace bi mi postao novi mokri san :man_in_love:
Prilog 89837
Printable View
Srećom je:
a) (po meni) prevelik za dress sat (43 mm)
b) izvan mog financijskog dometa.... (2450 funti-nov)
inace bi mi postao novi mokri san :man_in_love:
Prilog 89837
Gogmajster,msm da nije veliki za dress watch,veoma cesto nosim VE N1 Rocket na kosulji,sat je diver i ima 46mm bez krunice i debljinu 17mm i super stoji,iz mog ugla 43mm nije puno. ;)
Ovisi o debljini ruke...ja nisam tu jak-43mm je vec maksimum koji sam utvrdio da mi paše (u biti i manje- 42mm), i to sa satovima s dosta debelim lunetama, a kamoli bijelima koji su svi u ciferu. Ali istina, ovisi o ruci i o tome što preferiraš. ne bi ga valjda napravili da nisu ispitali tržište. Ali da je odličan, jest.
Axam,sad mi je vec jasnije i ja kuburim sa debljinom ruke,ali po komentarima ljudi u mojoj blizini,N1 rocket mi lepo stoji.Povedes neku zensku osobu u kupovinu i znaces kako ti stoji sat,veruj kolegi ;)
Nema da omane ;). znam po svojoj- za neke je..."a nije nešto velik (i radi se samo o satovima, nasreću:D), pa ovakav je-onakav je...", ali znam da imam zeleno svjetlo i odobravanje kada ga i ona isprobava i hoce se ogrepsti za njega. Gledam i na to kao na taktiku i 'ulaganje u budućnost'- daje mi opravdanje da gledam neke prinove. ;)
Jedan iz generacije proslavljenih nikada zaboravljenih osvajaca visina. Mada ovaj nije direktan ucesnk, ali je ipak redak "Volcano Sherpa Star".
http://images.monstermarketplace.com...ic-428x600.jpg
(NOS) 1960s Enicar Volcano Automatic
Marine Diver,bas za leto. :cool:
Prilog 89930