Gogmajster,msm da nije veliki za dress watch,veoma cesto nosim VE N1 Rocket na kosulji,sat je diver i ima 46mm bez krunice i debljinu 17mm i super stoji,iz mog ugla 43mm nije puno.
Ovisi o debljini ruke...ja nisam tu jak-43mm je vec maksimum koji sam utvrdio da mi paše (u biti i manje- 42mm), i to sa satovima s dosta debelim lunetama, a kamoli bijelima koji su svi u ciferu. Ali istina, ovisi o ruci i o tome što preferiraš. ne bi ga valjda napravili da nisu ispitali tržište. Ali da je odličan, jest.
Axam,sad mi je vec jasnije i ja kuburim sa debljinom ruke,ali po komentarima ljudi u mojoj blizini,N1 rocket mi lepo stoji.Povedes neku zensku osobu u kupovinu i znaces kako ti stoji sat,veruj kolegi
Nema da omane . znam po svojoj- za neke je..."a nije nešto velik (i radi se samo o satovima, nasreću), pa ovakav je-onakav je...", ali znam da imam zeleno svjetlo i odobravanje kada ga i ona isprobava i hoce se ogrepsti za njega. Gledam i na to kao na taktiku i 'ulaganje u budućnost'- daje mi opravdanje da gledam neke prinove.
Jedan iz generacije proslavljenih nikada zaboravljenih osvajaca visina. Mada ovaj nije direktan ucesnk, ali je ipak redak "Volcano Sherpa Star".
(NOS) 1960s Enicar Volcano Automatic
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
enikar diver
Bookmarks sajtovi