re: Slike satova koji mi se sviđaju
Zlicicu instant kave u malo vode razmutio i potopio nakratko remen.. cini mi se da sam ga kasnije i navoskao kad se osusio, vise se ne sjecam tocno. Htio sam da ima malo vise vintage stih. :)
A da li ostao miris kafe na kaišu ? Ja se sada raspitujem kao da planiram da potopim kaiš u kafu :lol: . Ne planiram, nego me interesuje obzirom da nisam, do sada, čuo da je to neko radio.
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
skydrummer kaže:
A da li ostao miris kafe na kaišu ? Ja se sada raspitujem kao da planiram da potopim kaiš u kafu :lol: . Ne planiram, nego me interesuje obzirom da nisam, do sada, čuo da je to neko radio.
Je, ostane mirišati po kavici, taman za razbudit se kad pošnjofaš.. :)
Ostavio sam ga vani na balkonu 3 dana i izluftao se i nije više mirisao na kavu.
Citat:
joppa kaže:
Je, ostane mirišati po kavici, taman za razbudit se kad pošnjofaš.. :)
Ostavio sam ga vani na balkonu 3 dana i izluftao se i nije više mirisao na kavu.
Pa to samo ti mozes i da uradis, stvarno si kralj :thumbsup:
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 91490Sky slozio bi ti se sa reputacionim uticajem:)
Morace nesto da napise pod hitno da ne stoji ovaj 666
Citat:
skydrummer kaže:
Ja se sada raspitujem kao da planiram da potopim kaiš u kafu :lol: . Ne planiram, nego me interesuje obzirom da nisam, do sada, čuo da je to neko radio.
Sto se vise izmotavas to se dublje zakopavas.. znas da zelis probati 'kafeni' remen. :D
Inace ideju sam nasao na nekoj stranici gdje ekipa postaruje tako traperice.. :p
joppa gde si nasao ovaj kais, je l moze to neko da mi sasije, je l je ovo pravi dzins, pa da mogu da ga normalno perem u masini u dzepu drugih farmerki
Napravio ga je patrik, ima facebook stranicu, trazi pod 'clover straps' da ne reklamiram sad. U sredini je koza a vanjski i unutarnji dio remena je jeans. Imam dosta njegovih remena i meni su odlicni.