O ovome se ubrzano edukujem, možda i padne jedan ako naleti dobar primerak.....Prilog 94071Prilog 94072 (slike preuzete sa WUS )
Printable View
O ovome se ubrzano edukujem, možda i padne jedan ako naleti dobar primerak.....Prilog 94071Prilog 94072 (slike preuzete sa WUS )
Odlican sat , takav sat sa metalnim kaisem je kolega iz Makedonije kupio za nesto preko 1000 $ prodajna cena mu je bila 2500 $ imao je malu tackicu na narukvici skoro neprimetnu ali uspeo se dogovoriti sa sefom da posalje zahtev da mu je mehanizam ostecen i odobrili su veliki popust tako da mu se posrecilo :) Ali nakon mesec dana se zaljubio u neki hamilton tako da je prodavao sat za 900 eur sto je jako povoljna cena za ove prostore. Ne znam da li je prodao.
Prilog 94139
......
Klasika Joda, nešto nisam viđao ovaj sat u ponudi....
....sakriva Sky, sakriva
Klasika, slažem se.
Proizvodio je Poljot ove satove, mogu se naći po stranim forumima i sl. Aviator je bio brend u okviru Poljota. Danas imenom Aviator raspolaže Volmax, zajedno sa imenom Buran i Šturmanski. Poljotovi Aviator satovi, koliko je meni poznato, imali su mehanizme 2614 ( ruč. navijač ), 2612 ( alarm ) i ETA 2824. Naravno tu su i oni sa meh. 3133 ( ono u šta nisam siguran to je da li je Poljot na svojim Aviatorima koristio ono stilizovano A sa krilima , koje danas Volmax koristi ).
Was habe ich hier gekauft (Poljot Aviator ist klar) - UhrForum
http://www.vis35.supanet.com/poljot/index.htm
http://www.vis35.supanet.com/poljot/index.htm
Jedan od Volmaxovih Aviatora:
Aviator, 17 Jewels, Poljot Kaliber 2614 - UhrForum
Ovi su mislim bili zabranjeni za prodaju na nekim trzistima jer su doslovno preslikani fortisi pa ih je fortis tuzio.. tako nesto sam citao cini mi se..
I ja sam tako nešto pročitao, ali ne vidim neku logiku jer ima i preslikanih Submarinera pa nikom ništa... ili ne važe ista pravila za sve.
Svejedno jedan Poljot Aviator ručni navijač ( a i hrono ) legao bi mi samo tako... pa neka tuže:), pare nisu problem, para nema.:lol:
Moze pustio sam mu poruku na fejsu.