I kupio Omegu AquaTerra
I kupio Omegu AquaTerra
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
....+1
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
To se ne prodaje,to se cuva za naslednika.
Da ali prosto mi izgled nije privlacan. Za vrednost ovog cuda verovatno je moguce kupiti neki dress Vacheron Constantin... eto ga za unucice odmah
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Da ne bude zabune ovaj sat mi se NE SVIĐA.
Reč je o satu HUBLOT MASTERPIECE MP -05 “LaFerrari”.
Iskreno deluje mi kao težak "spontani pobačaj", moram dobro da operem oči sapunom i vodom ne bi li se nekako oporavile od silne koncentracije ružnoće na ovom meraču vremena. Nešto najodvratnije ikad.
Više na blogu:
If It's Hip, It's Here: Gentlemen, Start Your Watches. Hublot's MP-05 "LaFerrari"
i video zapisu:
Cena , sitnica?
fora je, meni deluje kao onaj pecat-datumar.....sa malo vise kombinacija
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Jednom recju, strasno. Nema zelju ni da gledam video ni da znam koliko kosta.
V8 na ruci !
Tehnicki, vrlo mi se dopada. Dizajnerski, spreman je za dno mutne Morave
Dizajnerski je tu tehniku teško(nemoguće) upakovati u obično kućište pa se dobije to što se dobije.
Uostalom,to nije serijski model nego čudo za pokazivanje.
Pod dizajnom podrazumevam izgled, a oblik kucista diktiraju inzenjeri koji su napravili ovo cudo. Kao tehnicko dostignuce svaka cast, ali je estetika meni izuzetno ruzna.
Vidim da trend "hipster" i "nosi sta volis", "budi razlicit" itekako uzima maha pa se na ulici vidjaju i ruzniji predmeti na mladima
Bookmarks sajtovi