Milane, pa daj nam i obrazloženje zašto ti se toliko sviđa ovaj sat?
Da ima dijamante razumela bih te... ;)
Printable View
Milane, pa daj nam i obrazloženje zašto ti se toliko sviđa ovaj sat?
Da ima dijamante razumela bih te... ;)
Smizlo jednostavno je.
Kao i kod svake prave ljubavi,kad je vidis osetis da je to to :) romantik sta cu,ali to je i jos jedan model o kojima sanjam.
Sve ovo sto se postavlja je ono sto bi neko voleo ali uglavnom nedostizno...meni je ovo nedostizno ali ljubav draga Smizlo..
Ovo su satovi koje sam drzao u rukama...fantasticni su...
Prilog 40555Prilog 40556Prilog 40557Prilog 40558
ne znam samo kojim redom da ih kupujem?
1. Genta,
2. Monblan,
3. Perego :)
hm..a koji perregaux?ima ih 2
Drugi.
Ovaj predlog je baziran samo na vizuelnom utisku :)
Lele kakve cuke,ala sam izbalavio:drool::)dok sam ih gledao ili sam samo gladan jer je sabajle a na poslu dosadno jer je STRAJK!Zato sto su nam smanjili platu:crying:ali kada nam vrate pa isplate onda pare na gomilu:w00t:ima da se opet castim ali cime:confused:pa nooovoooom cukom:congrats:samo da mi zena dozvoli i da ne bude:nono:ima da kupim SWISS MILITARY jer mi je lego vr:thumbup:i mnogo volim kad na 12-ici ima onaj prepoznatljivi znak tj.swiss zastavu a na kraju krajeva nije preskup pa cu gledati da ga se docepam ako ne pre onda tek krajem marta sl.godine,nego to mi je mnogo daleko:(ali izdrzacu ima da bidem jak:yes4: i na kraju mislim u stvari sam siguran da cu kupiti jedan od ova dva modela,evo slika,svako dobro svima i vel pozz!
Prilog 40562Prilog 40563
Nick, ja glasam za ovaj SWISS MILITARY sa crnim ciferom.
Meni se taj više dopada...
I ja isto,pomogla si mi,pravi si drug:thumbup:vel pozz!
Ahhhhh.....ljubav......na prvi......... pogled.......bice neuzvracena..... tragicna..... :(
''Egipatski'' Panerai iz '50ih:
Prilog 40596 Prilog 40597 Prilog 40600 Prilog 40599Prilog 40598