Milane, pa daj nam i obrazloženje zašto ti se toliko sviđa ovaj sat?
Da ima dijamante razumela bih te...
Milane, pa daj nam i obrazloženje zašto ti se toliko sviđa ovaj sat?
Da ima dijamante razumela bih te...
Smizlo jednostavno je.
Kao i kod svake prave ljubavi,kad je vidis osetis da je to to romantik sta cu,ali to je i jos jedan model o kojima sanjam.
Sve ovo sto se postavlja je ono sto bi neko voleo ali uglavnom nedostizno...meni je ovo nedostizno ali ljubav draga Smizlo..
next year at this time I'll be a millionaire
1. Genta,
2. Monblan,
3. Perego
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
hm..a koji perregaux?ima ih 2
Drugi.
Ovaj predlog je baziran samo na vizuelnom utisku
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Lele kakve cuke,ala sam izbalaviodok sam ih gledao ili sam samo gladan jer je sabajle a na poslu dosadno jer je STRAJK!Zato sto su nam smanjili platuali kada nam vrate pa isplate onda pare na gomiluima da se opet castim ali cimepa nooovoooom cukomsamo da mi zena dozvoli i da ne budeima da kupim SWISS MILITARY jer mi je lego vri mnogo volim kad na 12-ici ima onaj prepoznatljivi znak tj.swiss zastavu a na kraju krajeva nije preskup pa cu gledati da ga se docepam ako ne pre onda tek krajem marta sl.godine,nego to mi je mnogo dalekoali izdrzacu ima da bidem jak i na kraju mislim u stvari sam siguran da cu kupiti jedan od ova dva modela,evo slika,svako dobro svima i vel pozz!
Nick, ja glasam za ovaj SWISS MILITARY sa crnim ciferom.
Meni se taj više dopada...
I ja isto,pomogla si mi,pravi si drugvel pozz!
Poslednja ispravka: anbeast (23.10.2012. u 12:40)
Bookmarks sajtovi