He, gledao ga ja ponovo (na fotkama) nakon RuSovog posta i u principu mi se dopada, ali Tdr logo ne mogu da svarim, pa to ti je :-) Imam ga na Makou Xl i tu sam naučio da ga tolerisem, ali na jednom svedenom, ratnom dizajnu mi sav taj "barok" bode oci :-D
Kako god bilo, to sam ja, možda na kraju i njega uzmem. Nekakav Flieger moram posedovati, naročito sada kada sam prodao Nighthawka (koji mi je bio jedini pilot, osim Sturmanskog)...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
I tebe Zagore treba banovati, barem na 3 meseca
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Izvini bruder,tako sam smrsao u dzepovima da mi samo ostaje da mastam i da molim deda mraza. Mozda cu sam sebe banovati
Uh, al' je dobaaaar ovaj JLC... uzas! Za istetovirat ga...
A sad off, ali moram da se nadovezem na nesto sto je Anbeast napisao, a ja o tome toliko vec dugo razmisljam, ali nikako da "ispljunem", da otvorim dusu - sve mi nesto nezgodno radi raje koja voli ono sto ja ne volim, a cije misljenje i te kako cijenim...
Dakle... bilo kakava "bimetalna" narukvica, ma o kojem satu da se radilo; pepsi bezel; "cyclops lens" na bilo kojem satu da se nalazio; i evo, nazalost, taj Orientov logo, koji je krivac da jos nikada nisam posjedovao jedan od ovih satova... "TDR", kako ga je nazvao Anbeast, ili - unaprijed se izvinjavam na ovako crnim asocijacijama - logo neke od ovih novopecenih, fantomskih "osiguravajucih" kompanija, "zvucnog" imena, tipa "Royal Osiguranje" - a po nepisanom pravilu slijedi i otvaranje privatnog fakulteta - a sve u vlasnistvu novopecenog tajkuna, bivseg magacinera, ili sta ja znam cega vec... (ako se neko sjeca onog skeca Nadrealista: "Mi smo stara sarajevska piljarska familija... tu smo od sedamdeset druge... evo imamo i grb...")
I da me ne shvatite pogresno, i ja ih gotivim, a par modela mi se zaista jako, jako dopada, vec dugo (eno, npr. onaj Skyev Bambino... jednostavno fanstastican sat), sli dzaba, neke stvari u ovom nasem svijetu ovisnosti o satovima nikada, ali nikada necu svariti.
Ma dobar je taj Orient, ništa mu ne fali....meni je najgori Seiko 5 logo, katastrofa.
Bradati pogledaj neke Zeno ponude, mislim da je imao jedan small second poprilično povoljno na KP.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
sličan logo ima tvornica posuđa EMO CELJE, bivša, sadašnja EMO ITT, EMO ADRIA
Orient - KUL, Orient logo - NEKUL :-D
Videh danas u Nisu onaj Citizen pilot. Ne izgleda lose, veliki sat. Ko tanjirić za desert :-) Nisam ga probao.
Pošto onaj Flieger Orient? (vi sto me znate, znate i da sam lenstina pa mi lakše da pitam nego da guglam :-))
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi