Kod Ivana 100 i kusur, čini mi se 140e. I ja sam gledao Citizena uživo, nešto mi se više dojmio na slici.
Kod Ivana 100 i kusur, čini mi se 140e. I ja sam gledao Citizena uživo, nešto mi se više dojmio na slici.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ma kakve su ono zlatne kuglice!?
I dosadilo mi gledat "Barcelona" na satu!
Kuglice sluze da ne klizaju prsti kad podesavas vreme. Sat nema krunicu nego taj neki patentirani sistem. Vodootporan do 5000m.
Sta ce, covek iz Barselone
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
A ruznog li sata!!!!! Taj se samo moze bradonji svidjati.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Izmišljaju toplu vodu! Čuj nema krunice!?
Jel ovaj model ima negdje predstavljen na forumu? Ako nema,eto bradati zadatak za tebe kad ti se ovoliko sviđa. 😁
Trazi: Volite li pitu - Pita Barselona. Ili tako nekako. Bilo pre koju godinu
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
E borko, tako svi kazemo, ali avaj
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi