Jooooj, zelenko nesrećo.... Nemam dovoljno lajkova :-D
Jooooj, zelenko nesrećo.... Nemam dovoljno lajkova :-D
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
^ Ma i da ih neko ne voli previse, potpuno je svejedno, kolekcija je za svaku pohvalu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Anbeast, ne pomažu tu lajkovi, samo Lorazepam .
Prvo me WatchHunter "naceo" a onda Sky, "ubio" s ovim
Poslednja ispravka: MMario (5.1.2015. u 19:58)
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Neke armije (npr. američka, britanska...) imaju dugu tradiciju kada su u pitanju vojni satovi kao i strogo definisane standarde koje su službeni satovi morali zadovoljiti i prema kojima su satovi i izrađivani. Druge armije su nabavljale satove gledajući šta je najbolje od onoga što se nudi na tržištu tj. civilima. Dakle u pitanju su komercijalni satovi, ako se može tako reći.
Na sledećoj fotografiji vidi se velik broj ronilačkih satova. Deluje kao da je fotografija napravljena na okupljanju ljubitelja ronilačkih satova. Ono što ta fotografija ne pokazuje to je da su su u pitanju službeno izdavani vojni ronilački satovi Italijanske mornarice.Dakle, satovi za koje se smatralo, da među onim što se nudi na tržištu, imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. Kao što se vidi preovlađuju Squale kućišta a među njima Squale satovi, Breil sa Squale kućištima, zatim Citizen...
Ovakav prizor je redak za videti pa makar bila i fotografija.
Ovi satovi su retki, ako ih nekada i nađete pitanje je u kakvom će stanju biti. Ovi satovi su bili alat te su tako i tretirani. Uostalom sam autor fotografije kaže da nikada nije video nenošen (nos) sat italijanske mornarice.
The Dive Watch Connection • View topic - Italian Navy Frogmen and Deep Divers watches
Poslednja ispravka: skydrummer (5.1.2015. u 21:19)
Kuku sky, sta mi radis!!!!
Ulepsao si mi vece sa ovim linkom Sky,legendo.
Ovaj novi Bambino je savršen! Meni mnogo lepši od prethodna dva modela...Retro 300 %...
Cek pa ovo mu dodje Bambino Mk. III? Prvi ima markere, drugi rimske brojeve, i ovo dodje aktuelni?
Bookmarks sajtovi