Tako je Uroše.
Inače lepa mi je ova plava boja brojčanika na novom Bambinu. Kazaljke mi se ne dopadaju. Lepše su mi one sa prve generacije Bambina.
Tako je Uroše.
Inače lepa mi je ova plava boja brojčanika na novom Bambinu. Kazaljke mi se ne dopadaju. Lepše su mi one sa prve generacije Bambina.
Kada vec Vlajo pomenu...Moram da proinam da meni nista nije jasno oko ove bulove. Nisam se preterano ni bavio, ali meni ta situacija izgleda kao ono DOXA kvarcni sat od 200e i legendarne dokse. Mislim da te fabrike nemaju veze jedna sa drugom...
Tako mi i ovo izgleda, Bulova (citizenova), Bulova AccuSwiss, Bulova Accutron, Accutron II... Da li su to serije, ili nekakvi podbrendovi...da li se neko bavio time, mozda?
Pakovali su još neke modele u toj varijanti, Citizenovi dajveri su pravi radni satovi, izdržljivi, pouzdani, Orcu ne mogu da prežalim...
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
23jewels,
Sve je to Bulova.
meni nesto ovaj ne da mira vec jedno par meseci
Poslednja ispravka: MMario (9.1.2015. u 22:04)
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Odlican sat!!! Malo je komplikovaniji za stelovanje!!!
Verujem da je, ali imam i ja godina i kila pa cu se po'rvati s njim
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi