2 Priloženi(h) fajl(ova)
re: Slike satova koji mi se sviđaju
Evo lepa cuka,jednostavna i kosta 6200din-LORUS DIVER,e sad zasto je ovaj SECTOR expander 90 sa miyotom 2035 skuplji od prethodnog za skoro 3000din:confused:evo slike,pozz!Inace mi se oba svidjaju i bili su mi u uzi izbor za sledecu kupovinu.Prilog 40739Prilog 40740
Citat:
Nick kaže:
Jesu ruzni ali i skupi :)
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Opet ja:)Svi znate da sam ljubitelj satova ali sam i veeeeeliki ljubitelj kremova!:drool:Na prvom mestu mi je eurokrem i svi vi ga verovatno mnogo volite ali volim i sve ostale isto kao i prvi,pa sam pre par godina napisao pesmu posvecenu kremovima a ona otprilike ide ovako-Ah kremovi moji slatki,ah kremovi moji mili,ja vas jedem ne po sili ili sto me teru,vec sto ljubavi ja imam prema svakom kremu.Oh ti eurokreme sto sa tobom ja odrastah i dok me za skolu spreme na lebac ja te mazah,svoju radost tada i bradu umazanu svima pokazah!Oh ti cipi-ripi kreme,Oh ti juhu kreme,Oh ti lino lado,Oh ti kinder lado sve bih ja vas rado mazo,bilo da ste na hlebu il na palacinki,beli,crni il pomesani,sve vas voli Nidza srcem svojim celim!:congrats:ziveli i vel pozz svima!!!Prilog 40745Prilog 40746Prilog 40747Prilog 40748
8 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Samo da javim necu da gnjavim.okoncan je strajk,big LAJK:)bice para na gomilu,kupice Nick novi cuku i pokazati vam je u velikom stilu,bice bajna kao na filmu,bravo Nick:congrats:alal ti vera za rimu!vel pozz!Prilog 40759
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
milan zmaj kaže:
Brado da iznenadjujes me..ako oces ovaj sat javi se:)
Koji, sintru ili diastar? :) Javljam se :D
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Kad rekoste Rado, red je i ovo da okačim, vrlo je interesantan
Prilog 40808 Prilog 40809
I da, jedan Chanel J-12 (nemojte da bacite hejt na mene por favor) :)
Prilog 40810 Prilog 40811
E da,idi se polij i tu tečnost prolij pa RAKIJU dolij!Ojhaa,ajd sad sutra se ne radi!:thumbsup:vel pozz svima!!!