Opet jaSvi znate da sam ljubitelj satova ali sam i veeeeeliki ljubitelj kremova!Na prvom mestu mi je eurokrem i svi vi ga verovatno mnogo volite ali volim i sve ostale isto kao i prvi,pa sam pre par godina napisao pesmu posvecenu kremovima a ona otprilike ide ovako-Ah kremovi moji slatki,ah kremovi moji mili,ja vas jedem ne po sili ili sto me teru,vec sto ljubavi ja imam prema svakom kremu.Oh ti eurokreme sto sa tobom ja odrastah i dok me za skolu spreme na lebac ja te mazah,svoju radost tada i bradu umazanu svima pokazah!Oh ti cipi-ripi kreme,Oh ti juhu kreme,Oh ti lino lado,Oh ti kinder lado sve bih ja vas rado mazo,bilo da ste na hlebu il na palacinki,beli,crni il pomesani,sve vas voli Nidza srcem svojim celim!ziveli i vel pozz svima!!!
NECEMO! Idi polij se ovim:
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
E da,idi se polij i tu tečnost prolij pa RAKIJU dolij!Ojhaa,ajd sad sutra se ne radi!vel pozz svima!!!
Bookmarks sajtovi