Evo ga,počo sam da skupljam pare,baš mi se svidja...Мужские наручные швейцарские часы Swiss Military SM10395MSN.H02M - YouTube
Printable View
Evo ga,počo sam da skupljam pare,baš mi se svidja...Мужские наручные швейцарские часы Swiss Military SM10395MSN.H02M - YouTube
ovih 7 satova verovatno kostaju kao ceo donji srem!!!
A propo Chanel-a 5, baba mi je bila kriminalna: Vratio se ja sa puta i doneo joj No5, kad će ona: "Je l' sam je tebi rekla da koristim samo Chanel No19?!" Naljutila se žena na mene, džabe sam se vadio te da je ovaj najbolji, te da drugog nije bilo, ništa mi nije pomoglo. :D A rakijica (dunja) je sinoć došla na red. :D
E da, evo ga još jedan lep sat, znam da sam već kačio GMT Master 2 "Pepsi" bezel ali i sa "Coca Cola" bezelom je prelepa Rola
Prilog 40823
Pre neki dan u Plazi probah ovu peticu, pa mi se dopala
Prilog 41040
Bravo vlajo, moram priznati da mi je to "omiljena" petica:D
Pozz!Nema vise strajka e sad mora da se sljaka:(Ali nema veze,bice para i nesto za meze:drool:samo sam hteo da vam javim dok ne stigne HANOWA moj sat iz snova,jer treba mi malo veca lova,ali za 15-ak dana kupujem starog dobrog CASIA:congrats:MRW-200H-7E!:thumbup:vel pozz svima!
Prilog 41082Prilog 41084Prilog 41083
Ovo bi i nosio i setao i.... :man_in_love:
Esquire Magazine's November 2012 issue showcases a selection of the season's best watches, and Seiko is proudly included! Check out the Seiko Solar Alarm Chronograph (SSC081 - $375 USD).
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...61522367_n.jpg
Evo je na red dosla pauza:)pokazacu vam dva komada iz uvoza,o njima razmisljam a slicnog su cenovnog "uzrasta":Dpa dal da kupujem,LORUSA ili ovog SPRINGSA:banghead:baš me muka pritiska,oko mozga:confused:nešto stiska,u glavi mi neka vriska od silnog razmišljanja ne jedoh ništa!:crying:Prilog 41139Prilog 41140Prilog 41141Prilog 41142
JProlećnog :). Mada, kod Lorusa mi se više sviđaju kazaljke...