Joj, ali kad si ti DIY majstor...a znas kako su prolazili svi moji pokusaji da promijen im nesto na nekom satu, ili kad sam ista pokusavao osim nosenja . Tako da mi vise ne pada na pamet ikakvo moddanje, taman da mi i profi radi. Neka njih
Joj, ali kad si ti DIY majstor...a znas kako su prolazili svi moji pokusaji da promijen im nesto na nekom satu, ili kad sam ista pokusavao osim nosenja . Tako da mi vise ne pada na pamet ikakvo moddanje, taman da mi i profi radi. Neka njih
Kod casovnicara za to, ja radio neke sitne intervencije ali bilo kakvo rasturanje mehanizma od 700 e mi ne pada na pamet. Casovnicar bi ti to verovatno zamenio za smesne pare...
A da je lep, istina
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Nemam pojma ,)
Evo neki link
https://instagram.com/p/3fx8BwGuFq/
next year at this time I'll be a millionaire
Mali offtopic ko koristi instagram zapratite Whatchs i WatchAnish , ima svakakve egzotike tamo.
novi Spirit modeli
スピリット|時計・腕時計 セイコーウオッチ
Habring2 Doppel 3
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sat mi je top.....idealnih 42mm, fantasticnog izgleda, pravi sportivo sat....ali cena od 6500€ me smrzava.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi