Genijalan Orient!
Printable View
Genijalan Orient!
Ne mogu opisati koliko sam ambivalentan prema njemu. S jedne strane mi je toliko simpatican i spaljen da razmisljam da uletim, just for kicks, a s druge me brine koliko bi mi dugo bio zanimljiv, a ako ne, vjerojatno bih se mogao pozdraviti s prodajom dalje, a i pitanje tko bi ga uzeo na poklon :D. Zasad me ohrabruje makar i ograniceno pozitivan feedback ovdje, a koci par kidanja od smijeha kad sam ga drugim uroljupcima pokazao.
E,sad opet cekam Marija da krene,ali nece mu proci ovaj put-odao se sto je i on bacio lajk [emoji4].Ali slazem se i kontamo se-to je i moje razmisljanje. Bar bi bio a conversation piece,a cesto pomislim da mi vise nije dosta kad je
(pozitivni) kompliment kad ga dobijem za sat 'lijep je'.Ovaj bi bar pobudio malo originalnosti kod ljudi-na obje strane skale,-i plus i minus.
Ja bih ocekivao nesto kao '(Boooze,)cirkus'! [emoji4].I to bih primio kao kompliment!
A sta da kazem....mislimmmmm ,reci su ovaj put suvisne....a lajk sam dao jer sam pomislio....pa necu ja jos coveku na muku da sedam....dosta se sam muci....;)
I mislio sam da ih je većina iz samilosti. Potpuno razumijem :top:
Uskoro kod mene...ipak mi se on najvise svidja
http://i59.tinypic.com/1ffz8p.jpg