Super je ova tema, ali bilo bi lepo kada bi uz postavljenu sliku kolege pisale i pun naziv modela, čisto da se lakše može pronaći, a ne ovako kad u 99% slučajeva post ne sadrži ništa osim slike...
Super je ova tema, ali bilo bi lepo kada bi uz postavljenu sliku kolege pisale i pun naziv modela, čisto da se lakše može pronaći, a ne ovako kad u 99% slučajeva post ne sadrži ništa osim slike...
Meni lično je i dalje daleko lepši originalni Stargate. Nekako je cifer na starom jednostavno bolji, višeslojniji...šta znam. Jedino što starom i novom modelu podjednako odudara je kopča, koja pored solid end linkova i opšteg utiska o satu deluje još jadnije nego što ustvari jeste. Zamalo kupih stari model sa crnim ciferom pre par meseci, i s vremena na vreme mi bude žao što nisam.
Fortis Flieger 24H (596.10.41)
Poslednja ispravka: skydrummer (28.11.2015. u 23:30)
Kako je dobar! Samo ne kontam ove parne brojeve, šta označavajuskydrummer:192395 kaže:
Brojcanik prikazuje vreme u 24-casovnom formatu. Tako ti je npr. 12 casova, tu gde pise 12, na poziciji 6, 18 casova na poziciji 9, a 24 ili ponoc na poziciji 12. Velika, casovna kazaljka za 24 casa obidje pun krug, a ne za 12 kao na standardnim satovima.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
samo mala nadopuna.....minutna kazaljka radi kao i na 12-satnom prikazu....za 60 minuta obidje puni krug....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Omega Speedmaster Appolo-Soyuz
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi