@Araphel
Imamo isti ukus, kao da sam pravio izbor.
@Araphel
Imamo isti ukus, kao da sam pravio izbor.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ima ga po netu ispod 400€. Moram da vidim koliko je po radnjama kada se zaputim negde sledeći put. Pa sa pravim projekat.
Plot twist: čitam neku temu na WUS-u i iznenađen sam koliko ljudi ne gotivi ovaj dizajn. A meni je nešto naj, kada bi mi rekli da izaberem sat koji hoću, nevezano za cenu, to bi bio ovaj AP definitivno.
E zbog toga se o ukusima i ne raspravlja. Bilo bi puno manje nepotrebnih rasprava među ljudima. I, kada sam se već uključio u priču, da proširimo dve suprotstavljene grupe i trećom. Ja sam ravnodušan prema ovom satu. Objasniću. On je svakako lep u svojoj jednostavnosti, ali nekako se uklapa u mnoštvo drugih. Nedostaje mu nešto što će ga odmah, na prvi pogled i sa par metara udaljenosti izdvojiti. Da recimo sedim za istim stolom sa čovekom koji ga ima na ruci...(što je već samo po sebi teško moguće)...rekao bih u sebi: .ebote pa ovo je AP, a ja serendam kako mi je običan. Vidiš, ima u svemu tome, ako me razumeš, puno suptilne psihologije. Slično mi se kao slikaru desilo par puta pred slikom za koju nisam odmah znao čija je. Tada se zapitam: pa imaš li ti svoj ukus čoveče? Sve to mi je pomoglo da sada mirno i iskreno sledim samo sebe i ono što mi se sviđa bez obzira koliko to košta. Kao što si i ti rekao...nevezano za cenu to bi bio ovaj AP definitivno. Daj Bože da ti se želja ostvari. Izvini što sam se raspisao. Veliki pozdrav iz NS.
Poslednja ispravka: umbra (23.2.2016. u 22:16)
...požuri polako...
probao sam ga na ruci, baš taj klasični najlepši, meni se sviđa puno i mislim da ga dizajn izdvaja od drugih satova
obrada je verovatno nešto posebno kad toliko košta ali ja ne primećujem razlike u kvalitetu satova skupljih od par hiljada evra, sve iznad Rolex-a može da bude i 100x skuplje ali možda 3% ili 5% kvalitetnije i ne više od toga
Kod AP_a je definitivno crno-belo
Dusane, upravo tako....ali ne moze mu se oduzeti pozicija koju zauzima kod bezvremenskih satova.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Vintage diveri za dobro jutro
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi