Mozda ovako nesto? Prelepa nova Daytona i za mene je ovo najlepsa kombinacija
Mozda ovako nesto? Prelepa nova Daytona i za mene je ovo najlepsa kombinacija
Nije baš 'armonikaška al može proć! 😎
Aviator Douglas. Juče sam ga video u radnji i isprobao. To je bila ljubav na prvi pogled.
..jbg, meni se samo svidja oblik kucista....cifer unakazen nepravilnostima, zbilja mi nije jasno sta su hteli da urade s njim.....
ali o lepoti se ne raspravlja.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ovaj Aviator verovatno nije loš sat ali ljubiteljima ruske horologije zasuze oči kada vide ovako nešto.
сви натписи су нормално под правим углом орјентисани у односу на кружне линије. слово w је орјентисано попут цифре 9, а e попут 3.
бројеви са црвеним фонтом представљају вредност 2× бројева са скале за часове, а ради се о феноменално скривеној gmt скали. одушељен са триком.
употреба gmt скале на бројчанику треба да асоцира на интерконтиненталну природу летова авиона даглас dc-3 по којем сат носи назив.
све је врло логично и складно.
Poslednja ispravka: Дарко (8.4.2016. u 23:27) Razlog: вирус за велика слова :-/
..kolega meni je drago da se tebi sat svidja.....medjutim.....ja sam komentarisao greske na ciferu
brojcani markeri bi mogli proci, ali oznaka za GMT nigdje ne postoci....postoji samo brojke koje bi trebale na to upucivati....taj sat GMT funkcije ni nema a nema ni GMT kazaljke, tako da.....faul!
duzina satne i minutne kazaljke kao da su je deca napravila.....faul br.2!
strane sveta i stupnjevani markeri (360)....mozda bi se moglo koristiti samo da su ubaceni na pomicni prsten, faul br.3
..ali sve to nije bitno ako se on tebi svidja i planiras ga kupiti......
..just my2c
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ja bih ovu peticu uzeo odmah,samo da ima 4r35b ili 4r36 i wr 100 bi mu oprostio,mnogo lep sat!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Slažem se, prelep. I meni jedan od retkih kome znak 5 ne kvari estetiku. A tu je srp481k1 sa 4r36 ali je malo manje lep. Mada ima ga na stanju svuda. Nikako da ga vidim uživo, moramo to ovih dana 😀
Bookmarks sajtovi