Longines Heritage Column-Wheel Chronograph L2.800.4.53.0
Longines Heritage Column-Wheel Chronograph L2.800.4.53.0
Poslednja ispravka: piksi (10.12.2016. u 0:02)
..i meni jedan od najlepsih Longija
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Moram priznati da mi nije ništa čudno za Doxu, jer je kokošarenje postalo veoma čest sport među mnogim proizvođačima. Doduše, ovi što prete tužbom, mogu samo da se obrate instituciji koja se nalazi u Kneza Miloša 27, ili preciznije, upravi Vodovoda. Koliko mi se čini, učesnik foruma sa linka koji je dao Sky nije imao sreće jer živi u SAD, a pisao je upravi u Švajcarskoj, budući da nije hteo da se petlja sa sudovima. Koliko znam iz nekih prevoda, da je u pitanju Švajcarac koji živi u Švajcarskoj, mogao bi da ih odere na sudu k'o zečeve, a američki serviser je postupio korektno i u skladu sa američkim zakonima, inače bi se veoma loše proveo.
Internet je nezgodna stvar za takve, jer sve je više ljudi koji čitaju iskustva drugi kupaca, a svet je postao selo u kome se može saznati sve o svakome. Za mnoge proizvode široke potrošnje sam se informisao na isti način i neke u startu eliminisao čim sam pričitao više negativnih iskustava.
Najsvežiji primer koji mogu da spomenem je od prekjuče - u više medija se pojavila vest da je jedan kuvar u skadarlijskom restoranu otpušten jer se bunio što je orkestar svirao Lili Marlen nemačkim gostima. FB strana dotičnog restorana, na kojoj može pisati svako, ima i rubriku sa porukama posetilaca. Pre nekoliko sati su imali dosta postova gde im psuju mater fašističku, pa mi se čini da su sami sebi zapržili čorbu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Divan
Послато са Nexus 4 уз помоћ Тапатока
Zanimljiv sat i pruza dosta za svoju cenu. Jedino sto je kod mene dosao u zimskom periodu i nije se najbolje snalazio ispod rukava zbog debljine.
Bolja rezolucija:
Послато са Nexus 4 уз помоћ Тапатока
Meni se ovaj model Steinharta mnogo sviđa zbog mogućnosti menjanja čak tri bezela.
A kad još pomislim da bi mogao napraviti i neki bezel po sopstvenoj ideji - Uhhhh!
stara, dobra kineska poslovica:
svako jutro pojedi jednu zivu zabu i nista gore ti se nece desiti ceo dan...
sent from my LV using Gucci
Bookmarks sajtovi