Kolega Urose,u pravu si za zazore,ali prvo bih pogledao svaki detalj na satu,pa tek onda izvadio novac.
Na brzinu sam nasao neku cenu od 6700 do 7400 usd.Svakako da za taj novac,Seiko mora da bude savrsen,jer napadaju Swiss sa GS,ali sve je stvar ukusa i tolerancije.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Od kako je ove godine predstavljen na Baselu kao novitet za 2017, ovaj prelepi dres Longines mi jednostavno ne da mira.
SEIKO BRIGHTZ – Chronograph – Titanium – SDGZ019
Na GS sa unutrasnje strane luga 1-2mm pod oko 45 stepeni je high polish oborena ivica i na slici svetlost prelama na end link.Nema zazora za te pare (inace bi bio masovni harakiri u GS fabrici )
"Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
^ko nije vidio GS ne vjeruje^
Znači... Kolega sa portala ima bijeli GS GMT.
Okvir za datum koji ima rub od 0.7 mm je brušen pa poliran pa brušen. Naravno sve brušenje je u istom smjeru. Datum je vertikalno brušen. Broj datuma je besprekorno nanesen na brušenu površinu. Razina završne obrade je ono... Za ne vjerovat. Kraj GSa Rolex izgleda ko Seiko 5.
Izmakao mi GS da ga vidim u Becu,poljubio sam vrata,ali ova izjava na kraju,nije bas na mestu,pa makar me nazvali i bukvalistom.Rolex je vecina videla,znaju o cemu se radi.Cisto neko moje zapazanje.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi