evo ja bi bio srecan da imam za sve prilike
i kad letim i kad sam na zemlji i kad na zemlji nesto radim ))
Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Red GoldRef. IW502639 – Boutique Exclusive, 250 pieces46.2mm red gold case, automatic mechanical IWC Caliber 51614 (perpetual calendar)IWC Portuguese Hand-WoundIW545409, Boutique Exclusive 1,000 pieces44mm red gold case, manual wind IWC Caliber 98295
IWC Ingenieur AutomaticIW323312, Boutique Exclusive 500 pieces42.5mm red gold case, automatic mechanical IWC Caliber 80111
next year at this time I'll be a millionaire
pro diver
Evo i mene prijatelji mojisvaki dan po slave idi,jedi,pij a na satove ja zaboravihne,ne,ne mogu ih ja zaboraviti,samo ih mogu više voleti,želeti da ih imami sa ruke da ih ne skidam,jer ko što znate još od malih nogu u njih ja zaljubljenik posta i dan-danas osta,i nikada mi ih nije dosta,da,da,tu su analogni,ana-digi,pa digitalnionako minimalni,na ekranu imaš sve,kud ćeš više,sate,minute,sekunde po celi dan lude,kojekude,pa dan,mesec i godinu tamo neku,pa štopericu,tajmer i alarm sa po neku notu da se probudiš u skoku,sve u svemu sa vremenom bićeš u tokujoš ako govorimo o G-SHOCK-u!!!On je vrh vrhova za njega nema stihova,ON je GOSPODAR SATOVA!!!vel pozz svima!!!
Bookmarks sajtovi